www.ipmsolution.nl  |   Meer info ma-vr bel: 088-7744350
Partner worden of gewoon inschrijven?

IP Marketing / Solution

Wat is IPM Solution

U weet dat er zakelijke bezoekers op uw website komen, u hebt daarmee één doel namelijk uw product of dienst aanprijzen! Maar registreert u ook wie nou daadwerkelijk bij u online komen? En weet u al waar deze bedrijven naar op zoek zijn? U kunt door middel van IPM Solution inzien welke bedrijven/organisaties uw website bezoeken en u ontvangt daarvan dagelijks/wekelijks een prospect rapport. Tevens kunt u uw campagnes of uw betaalde advertenties heel eenvoudig volgen en controleren. Wie klikken er op uw betaalde clicks (advertenties bij zoekmachines) en welke zoekwoorden gebruiken ze? Door IPM wordt uw website een echte tool voor uw acquisitie en marketing. Naast kennis en handige tools, zult u IPM leren kennen als een onderneming met bevlogenheid en passie. Door middel van een persoonlijke aanpak, ons uitgebreide netwerk en onze diverse databases vinden wij de juiste gegevens voor u. Geen enkel analytisch tool biedt zoveel klantinformatie als IPM. Heeft u weinig tijd? Dan kunnen wij voor u het adressenbestand compleet maken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij IPM. Blijf niet achter en gebruik de mogelijkheden die voor handen ligt.

Complete acquisitielijsten verzorgt door IPM Solution

Wij koppelen onze database aan uw website bezoekers. Dit proces ligt volledig bij IPM en is volledig bij uw abonnement inbegrepen. Graag geven wij u een gericht advies om het maximale uit uw website te halen. Heeft u weinig tijd? Dan kunt u specifieke acquisitielijsten laten samenstellen door IPM. Dit samenstellen staat los van het abonnement! Schakel hiervoor de kennis en kunde van IP in.


Wat leveren mij al deze gegevens op?

Het is natuurlijk fijn om te weten dat uw website tweeduizend bezoekers per maand heeft, maar het is interessanter om te weten dat een kwart van de bezoekers die op uw homepage binnenkomen uw productaanbod bekijken en vervolgens actie ondernemen. IPM is dé tool waarmee u een helder antwoord krijgt op alle vragen die u heeft over het bezoek aan uw website.

Back To Top